Ossza meg ismerőseivel, utazzon mindenki okosan!
Ryaniar
Ryaniar

Ryanair akció 1 millió repjegy 5899Ft-ért!

Ryanair akció 1 millió repjegy 5899Ft-ért! Az első 1 millió repjegy 5899 Ft-ba kerül, amennyiben 07.12-ig foglalsz, 2015 Szeptember 1 és 2016 Január 31 közötti dátumra.

Ha olcsó utat akarsz foglalni európába akkor most látogasd meg a Ryanair fapados Ír légítársaság weblapját és keresd ki a neked megfelelő időpontot.

A budapesti akciós ajánlatokat itt érheted el.


ryanair
ryanair

Hasznos tippek a Ryanairtől

 

Utazás előtt:

 

  • Ellenőrizze, hogy megvan-e az összes szükséges okmány az Önnel utazó minden utas esetén (beleértve a gyerekeket és a csecsemőket is). Ellenőrizze a foglalási számot, az útleveleket és a vízumot.
  • Jegyezze meg járatának adatait: a járatszámot, az indulási időt és a repülőteret/terminált.
  • Ismerje meg a poggyászra vonatkozó kikötéseket, és tájékozódjon arról, mik a tiltott tárgyak.
  • Feladott poggyász a repülőtér csomagterébe szállítás céljából beengedett bármilyen tárgy, például táskák, csecsemő-, zene-, sportfelszerelések és mozgást segítő eszközök. (A mozgást segítő eszközök és a babakocsik szállítása ingyenes.)

 

Az EU/EGT kézipoggyászra vonatkozó biztonsági korlátozásai szerint a kézipoggyászokban szállított folyadékokat, zseléket, krémeket és folyékony kozmetikai termékeket be KELL mutatni a biztonsági ellenőrzésnél egy átlátszó, visszazárható csomagban, amelynek kapacitása nem haladja meg az egy litert (pl. 20 cm x 20 cm méretű lezárható műanyag zacskó). Csak 100 ml vagy kisebb űrtartalmú zselé, paszta, krém és folyékony kozmetikum engedélyezett az EU/EGT-tagállamok repülőtereinek biztonsági ellenőrző pontjain. Vegye figyelembe, hogy személyenként csak egy átlátszó, visszazárható műanyag zacskó lehet.

A repülőtéren:

Repülőtéri önkiszolgáló kioszkok

Önkiszolgáló kioszkok számos repülőtéren elérhetőek. A szolgáltatások (például elsőbbségi beszállás és poggyászdíjak) kifizethetők a repülőtéri kioszkoknál legkésőbb 40 perccel a tervezett felszállási idő előtt.

Csomagfeladó pultok

A feladott poggyásszal utazóknak ajánlott 2 órával a tervezett felszállási idő előtt megérkezniük a repülőtérre. A csomagfeladó pultok az indulás előtt pontosan 40 perccel bezárnak. A tervezett felszállási idő előtt legkésőbb 40 perccel ki kell fizetni a feladott poggyászok díját és/vagy a túlsúlyos poggyász díját, a feladott poggyászokat pedig le kell adni az erre a célra kialakított pultnál.

Online utasfelvétel

Azoknak, akik online végezték az utasfelvételt és kinyomtatták a beszállókártyákat, a tervezett felszállási idő előtt legkésőbb 30 perccel meg kell érkezniük a beszállókapuhoz. A beszállókapu a tervezett felszállási idő előtt 20 perccel zár.

BeszállókapuIdőben érkezzen a beszállókapuhoz. A beszállás 30 perccel a felszállás előtt megkezdődik. A beszállókapu a tervezett felszállási idő előtt 20 perccel zár. Először az elsőbbségi beszállást igénybevevő utasok szállnak be. Azon mozgás-/látássérült utasok, akik minket állapotukról előre tájékoztattak, az általános beszállás befejezése után következnek, mivel nekik ülőhelyeket foglalunk. Készítse elő úti okmányait a beszállásnál.

A repülőgépen:

Készítse elő a beszállókártyáját, hogy a személyzet ellenőrizhesse a repülőgép ajtajánál.
Foglalja el a helyét, és amilyen gyorsan csak lehet rakja el a kézipoggyászát az ülőhely feletti tárolóba vagy az Ön előtti szék alá.

 

 

VIARyanair
Ossza meg ismerőseivel, utazzon mindenki okosan!

Nincs hozzászólás

Hagyj üzenetet