AirBnB kupon európai szállásokra -10€

AirBnB kupon európai szállásokra -10€

AirBnB kupon európai nagyvárosokba, foglalásonként -10 Euró!

Ossza meg ismerőseivel, utazzon mindenki okosan!
airbnb városnéző hosszú hétvége kirándulás
airbnb városnéző hosszú hétvége kirándulás

Szuper kis megtakarítást tudtok most összehozni, ha mostanában terveztetek európai városlátogatós utazásokat. Sok diák és fiatal (de nem csak ők) szeretik kihasználni a fapados légitársaságok akciós ajánlatait, és sokszor bizony az egy éjszakai szállás ára többe kerül mint a repjegy ára oda+vissza. Ez elveheti a kedvünket az ‘olcsó’ utazástól, de ugye ezt is meg lehet oldani okosan :)

Az AirBnB az első foglalásodhoz – kattints ide, vagy a jobb oszlopban lévő meghívóra és regisztrálj ÚJ fiókot – hozzájárul, míg te magad pedig megtakaríthatsz az amúgy is olcsó (relatív) szállásokon éjszakánként még 10 Eurót!!

Az alábbi kuponkódokat a rendelésnél ne felejtsd el megadni:
Amszterdam : AMSTERDAM2015
Berlin : BERLIN2015
Brüsszel : BRUXELLES2015
Dublin : DUBLIN2015
Lisszabon : LISBONNE2015
London : LONDRES2015
Madrid : MADRID2015
Prága : PRAGUE2015
Róma : ROME2015
Stockholm : STOCKHOLM2015
Bécs : VIENNE2015

A szállások természetesen nem ‘csak’ a megjelölt városok pontosan vett területére alkalmazhatóak, hanem 100 Km-es körzeten belül is érvényesek!

airbnb városnéző hosszú hétvége kirándulás
airbnb városnéző hosszú hétvége kirándulás

Ja, és ezekhez a kuponokhoz nem tartozik minimum foglalási összeg, azaz egy prágai sörözés akár párezer Forintból is megoldható!! Indulááááás!

Ossza meg ismerőseivel, utazzon mindenki okosan!

2 Hozzászólás

 1. Ha többen vagyunk, többször tudjuk a 25 dolláros első foglalási promóciót felhasználni, ugye jól értelmezem a helyzetet? :)
  Magyarul:
  Négyen mennénk, akkor az 100 dollár megtakarítás az első négy napon ha egyenként foglalunk.
  Ezen felül, pedig ha mindenki még +egy éjszakára foglal szállást, akkor az ezen kívül még extra napok száma x 10 Euró spórolás!

  Köszi!!

  • Igen, szerintem ha tudtok mindenképpen érdemes 4 új fiókot regisztálnia a 4 utazónak. A 25 USD többet ér mint a 10 EUR :) Ha egy hétre mentek, vagy 8 napra (ahogy a hozzászólásodból kiveszem), akkor én a 4×10 Eurós kupon helyett inkább eltöprengenék azon, hogyan tudnék még négy új fiókot regisztrálni… Ehhez szerinte, csupán annyi kell, hogy az új fiók fizetési és számlázási adataihoz egy új, másik kártyát használj. Nekem mondjuk több kártyám is van, így szoktam többször is ilyen módszerhez folyamodni, mikor vlmilyen promó van az újonnan regisztráltaknak :)

Hagyj üzenetet