Ossza meg ismerőseivel, utazzon mindenki okosan!

Bozeman, Yellowstone

KLM/Air France akció van, most jó áron találni jegyeket Bozemanba, Montana államba, a Yellowstone Nemzeti park közelébe!

Bécsi indulással elérhető olcsón Los AngelesSan Francisco is, valamint még sok más Amerikai város van oda-vissza 105-115 000 Ft körül, mint pl: Boise, Idaho, Sioux Falls, Dél Dakota, Phoenix, Arizona, Oklahoma City, Oklahoma, Salt Lake City, Utah, San Diego, Kalifornia. Mindegyik városra október végétől egész 2019 március elejéig sok variáció van!

Foglalni a légitársaságok honlapján közvetlenül, vagy kicsit olcsóbban valamelyik ügynökségnél az német momondon keresztül, egyszerűen a példa dátumok valamelyikére kattintva lehet:

Bozeman, Yellowstone Park

Figyelem! A legolcsóbb jegytípusban csak a kézipoggyász szerepel, ellátás viszont benne van

Szállásfoglaláshoz ajánlom a BOOKINGOT, vagy szálláskereséshez még a HOTELSCOMBINEDOT. Ha úgy gondolnád hogy még olcsóbban szeretnél foglalni akkor használd az AIRBNB-t ahova ha tőlünk kattintasz, és regisztrálsz akkor 10 100 Ft-ot kapsz az első foglaláskor ajándékba.

Autóbérléshez  a RENTALCARS rendszerét ajánlom, akik több kölcsönző cég ajánlatait hasonlítják össze.

Utazásodkor az autódat biztonságban tudhatod, ha egy reptéri parkolóban hagyod, ehhez ajánlom a PARKVIAT, több parkolóval és magánparkolóval is kapcsolatban állnak, így a Ferihegyivel is.

Ossza meg ismerőseivel, utazzon mindenki okosan!

Nincs hozzászólás

Hagyj üzenetet