Ossza meg ismerőseivel, utazzon mindenki okosan!

HO SI MINH-VÁROS, VIETNÁM

KLM és partnere a Xiamen Airlines akcióban jó áron találni repjegyeket néhány dátumra november-decemberre Ho Si Minh városba budapesti indulással, sajnos hosszú utazással, 2 átszállással!

A Swiss-nél 1 rövid átszállással, viszont kicsit drágábban vannak jegyek rengeteg variációban tavaszig!

Ha szeretnétek várost nézni Xiamenben (érdemes!), pár dátumra Amsterdamra is akad pár szabad óra, akkor az olcsóbb a ti jegyetek, ha a cél csak Vietnám, esetleg nehezen viselitek a repülést, akkor válasszátok a Swiss járatait!

Foglalni a légitársaságok honlapján közvetlenül, vagy kicsit olcsóbban valamelyik ügynökségnél a momondon keresztül, egyszerűen a példa dátumok valamelyikére kattintva lehet:

Amsterdamon és Xiamenen kereszül olcsóbban:

Jó átszállással Zürichen keresztül:

Szállásfoglaláshoz ajánlom a BOOKINGOT, vagy szálláskereséshez még a HOTELSCOMBINEDOT. Ha úgy gondolnád hogy még olcsóbban szeretnél foglalni akkor használd az AIRBNB-t ahova ha tőlünk kattintasz, és regisztrálsz akkor 10 100 Ft-ot kapsz az első foglaláskor ajándékba.

Autóbérléshez  a RENTALCARS rendszerét ajánlom, akik több kölcsönző cég ajánlatait hasonlítják össze.

Utazásodkor az autódat biztonságban tudhatod, ha egy reptéri parkolóban hagyod, ehhez ajánlom a PARKVIAT, több parkolóval és magánparkolóval is kapcsolatban állnak, így a Ferihegyivel is.

Ossza meg ismerőseivel, utazzon mindenki okosan!

Nincs hozzászólás

Hagyj üzenetet