Ossza meg ismerőseivel, utazzon mindenki okosan!

TENERIFE

Ismét mutatok egy jó repjegykombinációt Tenerifére! Ha nem bánjátok, hogy nem közvetlen járat, és kicsit hosszabb az átszállási idő odafelé, akkor itt egy remek ajánlat egy decemberi nyaralásra!

Kereséshez, foglaláshoz használjátok a skyscannert, vagy csak kattintsatok az útvonal és dátum linkekre:

Odaút: Budapest- Brüsszel- Tenerife december 6-ánoda

Visszaút: Tenerife- Párizs- Budapest december 17-énvissza
Odafelé Brüsszelben sajnos 5 óra az átszállási idő, de a Wizz közvetlen járataira a legolcsóbb jegy 55 000 Ft-tól indul! A különbségből pedig akár az autóbérlés teljes költsége is kijön! Autót mindenképp béreljetek, azzal a legegyszerűbb bejárni a szigetet, autópálya díj nincs, az üzemanyag olcsó!

Siam és Loro parkokba érdemes a jegyet online itt megvenni, fejenként 5 vagy 10 EUR ajándékutalványt adnak, amit a parkok területén belül étkezésre lehet használni.

A Teide vulkán csúcsának megmászásához engedélyt kell kérni itt. Ingyenes, viszont hónapokra előre betelnek a helyek, tervezzétek meg a túrát már jó előre!

Delfin, illetve pilótabálna leső hajókirándulást több cég is szervez, legjobb ott helyben érdeklődni az árak, szolgáltatások iránt, mert így lehet próbálkozni egy kis alkudozással 😉

Masca utat gyakorlott vezetőknek ajánlom, mert nagyon szűkek, kanyargósak az utak, de a látványért, élményért megéri! Induljatok korán, mert kevés a parkolóhely a közelben!

Mindenképp keressetek fel és fürödjetek egy fekete homokos strandon!

Szállásfoglaláshoz ajánlom a BOOKINGOT, vagy szálláskereséshez még a HOTELSCOMBINEDOT. Ha úgy gondolnád hogy még olcsóbban szeretnél foglalni akkor használd az AIRBNB-t ahova ha tőlünk kattintasz, és regisztrálsz akkor 10 100 Ft-ot kapsz az első foglaláskor ajándékba.

Autóbérléshez  a RENTALCARS rendszerét ajánlom, akik több kölcsönző cég ajánlatait hasonlítják össze.

Utazásodkor az autódat biztonságban tudhatod, ha egy reptéri parkolóban hagyod, ehhez ajánlom a PARKVIAT, több parkolóval is kapcsolatban állnak, így a Ferihegyivel is.tenerife-461211_960_720beach-1044740_960_720

Ossza meg ismerőseivel, utazzon mindenki okosan!

Nincs hozzászólás

Hagyj üzenetet