Ossza meg ismerőseivel, utazzon mindenki okosan!

OSLO – KOPPENHÁGA hajókirándulás

Aki ráér november és december között, és éppen északi kiránduláshoz támad kedve, ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget egy fantasztikus hajókirándulásra az Oslo fjordon át Dánia fővárosába!

IDEÁLIS EGY SKANDINÁV KÖRUTAZÁST KÖRÉÉPÍTENI! BUDAPESTRŐL ÁTSZÁLLÁS NÉLKÜL ELÉRHETŐ: BERGEN, KOPPENHÁGA, MALMO, STOCKHOLM, BILLUND, GOTEBORG, OSLO, STB.

A DSDF hajótársaság Pearl Seaway többemeletes hajóján 2000 utas, 702 kabin, duty free shop, éttermek, bár, stb. teszi kényelmessé a 17 órás utat. A kabin 2 vagy 4 személyesek, délután 16:30kor indul, és másnap 09:45kor érkezik meg a célállomásokra.

A 18 norvég korona = kb 620 Forintos ár tartalmazza az oda és visszautat és természetesen 2-2 ágyat egy kabinban!

Utazási időszak: november-december, sok dátumra!

Foglalás: https://ferry.dfdsseaways.no/

jegy
például december 16-17

Figyelem! Ez az ár 2 fős foglalás esetén érvényes!

Repjegyeket a SKYSCANNEREN kereshetsz, nagyon jó ajánlatok vannak a fapados légitársaságoknál!

Szállásfoglaláshoz ajánlom a BOOKINGOT, vagy szálláskereséshez még a HOTELSCOMBINEDOT. Ha úgy gondolnád hogy még olcsóbban szeretnél foglalni akkor használd az AIRBNB-t ahova ha tőlünk kattintasz, és regisztrálsz akkor 9000 Ft-ot kapsz az első foglaláskor ajándékba.

Autóbérléshez  a RENTALCARS rendszerét ajánlom, akik több kölcsönző cég ajánlatait hasonlítják össze.

Utazásodkor az autódat biztonságban tudhatod, ha egy reptéri parkolóban hagyod, ehhez ajánlom a PARKVIAT, több parkolóval is kapcsolatban állnak, így a Ferihegyivel is.

Ossza meg ismerőseivel, utazzon mindenki okosan!

Nincs hozzászólás

Hagyj üzenetet