Ossza meg ismerőseivel, utazzon mindenki okosan!

Luxushajó Martinique-re!

Costa hajótársaságnál most 165 euró/fő áron lehet foglalni egy szuper utat Marseilleből Martinique karibi szigetére a Costa Magica hajóra, teljes ellátással!

Indulás december 2-án, érkezés december 13-án!

Foglalás a társaság honlapján lehet itt: costacroisieres.frútvonalA megállók: 

Marseille– Malaga– Santa Cruz de Tenerife– Fort de France

Az ár persze csak belső kabinra vonatkozik, de a teljes ellátás benne van, az alkoholos italokat, és a szervíz díjakat kivéve! Természetesen be lehet fizetni jobb szobákra, valamint ital csomagokra is.belső kabin

Jelenleg Budapestről Marseillbe a Ryanairnél 9500 Ft a repjegy december 1-re, foglalás itt: ryanair.comjegyHazafelé utazáshoz természetesen pár nap karibi ejtőzés után ajánlom a legolcsóbb megoldásként a Level járatait, jelenleg pl december 18-án 68 000 Ft Párizsig, foglalás a társaság honlapján, vagy a momondon keresztül itt.jegy

Párizsból Budapestre jelenleg még drágák aznapra vagy másnapra a repjegyek, de a Ryanairnél, easyJetnél ki lehet fogni akár 10 000 Ft alatt is! Foglaláshoz szintén használjátok a momondot.

Természetesen haza lehet jönni Martinique-ről Budapestre 1 átszállással akár már 118 000 Ft-ért 15-én! Katt ide. jegyA repjegy árak egyik esetben sem tartalmazzák a feladott poggyászt!

Szállásfoglaláshoz ajánlom a BOOKINGOT, vagy szálláskereséshez még a HOTELSCOMBINEDOT. Ha úgy gondolnád hogy még olcsóbban szeretnél foglalni akkor használd az AIRBNB-t ahova ha tőlünk kattintasz, és regisztrálsz akkor 9000 Ft-ot kapsz az első foglaláskor ajándékba.

Autóbérléshez  a RENTALCARS rendszerét ajánlom, akik több kölcsönző cég ajánlatait hasonlítják össze.

Utazásodkor az autódat biztonságban tudhatod, ha egy reptéri parkolóban hagyod, ehhez ajánlom a PARKVIAT, több parkolóval és magánparkolóval is kapcsolatban állnak, így a Ferihegyivel is.

Ossza meg ismerőseivel, utazzon mindenki okosan!

Nincs hozzászólás

Hagyj üzenetet