Ossza meg ismerőseivel, utazzon mindenki okosan!

Los Angeles

Több légitársaság nagyon sok variációjában és kombinálásával rengeteg dátumra novembertől jövő júniusig nagyon jó áron találni repjegyeket Bécsből Los Angelesbe!

United, Delta, Air Canada, Austrian, Lufthansa, Swiss stb! Sok esetben 1 vagy 2 átszállással, esetleg átszállás nélkül! Az átszállásosaknál olyant is találni, ahol van idő egy rövid városnézésre a közbeeső állomáson, pl Toronto, Amsterdam, London, Zurich, Chicago! Kinek melyik a szimpatikusabb?

Foglalni a légitársaságok honlapján közvetlenül lehet, vagy valamelyik ügynökségnél a momondon keresztül kicsit olcsóbban, egyszerűen a példa dátumok valamelyikére kattintva:

példa jegyek:jegy jegy2 jegy3Az árakban feladott poggyász nincs, de ellátás van!

Szállásfoglaláshoz ajánlom a BOOKINGOT, vagy szálláskereséshez még a HOTELSCOMBINEDOT. Ha úgy gondolnád hogy még olcsóbban szeretnél foglalni akkor használd az AIRBNB-t ahova ha tőlünk kattintasz, és regisztrálsz akkor 9000 Ft-ot kapsz az első foglaláskor ajándékba.

Autóbérléshez  a RENTALCARS rendszerét ajánlom, akik több kölcsönző cég ajánlatait hasonlítják össze.

Utazásodkor az autódat biztonságban tudhatod, ha egy reptéri parkolóban hagyod, ehhez ajánlom a PARKVIAT, több parkolóval és magánparkolóval is kapcsolatban állnak, így a Ferihegyivel is.

Ossza meg ismerőseivel, utazzon mindenki okosan!

Nincs hozzászólás

Hagyj üzenetet