Ossza meg ismerőseivel, utazzon mindenki okosan!

Krakkó, Lengyelország

A Flixbus átvette a Polskibus jártok üzemeltetését Budapest- Lengyelország vonalon, és szerencsére ők is tartanak nagy-nagy akciókat! Budapestről Krakkóba most van náluk irányonkénti 600 Ft-os jegy, ami picit drágább, mint az előd 1 zlotyis jegyei de 1200 Ft-ért Krakkó oda-vissza még mindig verhetetlen ár! Egyenlőre piros Polskibusok járnak, csak épp a Flixbus is ad el rájuk helyet.

Foglalás a Flixbus oldalán ide kattintva!

Az akció az április 25 előtti utazásokra érvényes, az olcsó árak szabad helyek függvényében változhatnak! Siessetek, most még össze lehet hozni egy pár napos kirándulást fillérekért! Szállások a bookingon az alábbi példa dátumokra 16 000 Ft-tól vannak 3 éjre 2 főnek! De még spórolósabb is lehet éjszakai buszozással: Budapestről indul 23.45-ös járat, ami 6.45-re van kint, visszafelé pedig 0.45 kor indul, és 7.45-kor van Kelenföldön. Sőt, bevállalósaknak 1 napos Krakkózás is mehet! 😀odavisszavissza2

Szállásfoglaláshoz ajánlom a BOOKINGOT, vagy szálláskereséshez még a HOTELSCOMBINEDOT. Ha úgy gondolnád hogy még olcsóbban szeretnél foglalni akkor használd az AIRBNB-t ahova ha tőlünk kattintasz, és regisztrálsz akkor 10 100 Ft-ot kapsz az első foglaláskor ajándékba.

Autóbérléshez  a RENTALCARS rendszerét ajánlom, akik több kölcsönző cég ajánlatait hasonlítják össze.

Utazásodkor az autódat biztonságban tudhatod, ha egy reptéri parkolóban hagyod, ehhez ajánlom a PARKVIAT, több parkolóval is kapcsolatban állnak, így a Ferihegyivel is.

Ossza meg ismerőseivel, utazzon mindenki okosan!

Nincs hozzászólás

Hagyj üzenetet