Ossza meg ismerőseivel, utazzon mindenki okosan!

FERÖER SZIGETEK

A SAS légitársasággal olcsón lehet elutazni közvetlen járatokkal Feröerre, Koppenhágából! Rengeteg dátum van decembertől márciusig.

Foglalni a társaság saját oldalán lehet, vagy kicsit olcsóbban valamelyik ügynökségnél a momondon keresztül, egyszerűen a példa dátumok valamelyikére kattintva:

A momondo találati listájában lejjebb görgetve, találni reggeli, déli, délutáni indulással és érkezéssel is járatokat, azaz visszafelé úgy is lehet kombinálni, hogy ne kelljen ott éjszakázni Dániában. Ha odafelé sem szeretnétek ott aludni, akkor a Wizz malmői járatával menjetek, onnan meg busszal, vagy vonattal át lehet érni egy délutáni, esti géphez.

Szállásfoglaláshoz ajánlom a BOOKINGOT, vagy szálláskereséshez még a HOTELSCOMBINEDOT. Ha úgy gondolnád hogy még olcsóbban szeretnél foglalni akkor használd az AIRBNB-t ahova ha tőlünk kattintasz, és regisztrálsz akkor 9000 Ft-ot kapsz az első foglaláskor ajándékba.

Autóbérléshez  a RENTALCARS rendszerét ajánlom, akik több kölcsönző cég ajánlatait hasonlítják össze.

Utazásodkor az autódat biztonságban tudhatod, ha egy reptéri parkolóban hagyod, ehhez ajánlom a PARKVIAT, több parkolóval és magánparkolóval is kapcsolatban állnak, így a Ferihegyivel is.

Ossza meg ismerőseivel, utazzon mindenki okosan!

Nincs hozzászólás

Hagyj üzenetet