Ossza meg ismerőseivel, utazzon mindenki okosan!

Barcelona, Tenerife

1 nap Városnézés Barcelonában+ 6 nap nyaralás Tenerifén jól hangzik? Novemberben ezt nem egész 19 000 forintnyi repjegyekből ki lehet hozni!

A foglalás, egyszerűen csak katt az alábbi linkekre:

Budapest- Barcelona november 20-ánbcn odaVagy ha nem akartok +1 éjszaka szállást fizetni Barcelonában:

Budapest- Barcelona november 21-én (Wizz klubtagoknak csak 6090!)bcn odaBarcelona- Tenerife november 22
bcn-tfn

 

Visszaút:

Tenerife- Barcelona- Budapest november 28-ántfn-budBarcelonában a kötelezők közöl 1 napba inkább csak 1-2-t tervezzetek be, és inkább céltalanul csavarogva szippantsátok be a város hangulatát :) úgyis meg fog tetszeni, és vissza akartok majd menni jobban felfedezni! 😉

És az anyagiakat nézve miért éri meg így kombinálni egy tenerifei nyaralást? Mert Barcelonában szállást 1 éjszakára már 10 000 Ft alatt találni 2 főnek, akad olyan is ami nem sokágyas szoba! A reptéri ki és bejutás is olcsó, megvan pár euróból /fő vonattal vagy metróval! És még mindíg nem vagy árban a közelében sem a Wizz közvetlen repjegyáraihoz, ami most kb 60-80 000/fő!

Szállásfoglaláshoz ajánlom a BOOKINGOT, vagy szálláskereséshez még a HOTELSCOMBINEDOT. Ha úgy gondolnád hogy még olcsóbban szeretnél foglalni akkor használd az AIRBNB-t ahova ha tőlünk kattintasz, és regisztrálsz akkor 10 100 Ft-ot kapsz az első foglaláskor ajándékba.

Autóbérléshez  a RENTALCARS rendszerét ajánlom, akik több kölcsönző cég ajánlatait hasonlítják össze.

Utazásodkor az autódat biztonságban tudhatod, ha egy reptéri parkolóban hagyod, ehhez ajánlom a PARKVIAT, több parkolóval és magánparkolóval is kapcsolatban állnak, így a Ferihegyivel is.

 

Ossza meg ismerőseivel, utazzon mindenki okosan!

Nincs hozzászólás

Hagyj üzenetet